Opzoek naar een
nieuwe uitdaging?

Kandidaat staat centraal

Bij MatchTalent Recruitment stellen wij jouw wensen, kwaliteiten en talenten centraal en kijken wij in welke omgeving jij je het beste thuis voelt.

Wij leggen de focus op jouw talent, persoonlijke drijfveren en intrinsieke motivatie. Wij helpen jou bij het vinden van een passende vacature, zodat jij je alleen hoeft te richten op jouw specialisme.

Tip!

Zo weet je of het tijd is voor een andere baan

Wanneer weet je zeker dat het tijd is om de volgende stap te zetten? Dat is afhankelijk van welke factoren in een baan voor jou belangrijk zijn. Hier vind je er een aantal die je kunt overwegen om erachter te komen of het tijd is voor iets nieuws.

Weinig plezier

Over het algemeen breng je meer tijd op je werk door dan met je naasten, dus kun je maar beter veel plezier in je werk hebben. Natuurlijk hebben we allemaal wel eens mindere dag. Bijvoorbeeld eentje die vol zit met vergaderingen en je minst favoriete taken. Maar als die ene mindere dag verandert in meerdere dagen per week, kan het tijd zijn om eens verder te gaan kijken.

Gebrek aan uitdaging

Een gezonde werkervaring komt voort uit het gevoel dat je iets bereikt, dat je uitgedaagd wordt. Die kans is kleiner als alles wat je doet vanzelf gaat. Ook al zijn bepaalde werkzaamheden soms moeilijk, het zorgt er wel voor dat je scherp blijft en al je capaciteiten en kwaliteiten kunt benutten.

Geen ontwikkelmogelijkheden

Werk is vandaag de dag een groot deel van onze identiteit. Het is daarom ook erg belangrijk dat je jezelf op professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. Wanneer dat gevoel er niet (meer) is, kan dit leiden tot een minder betrokken gevoel ten op zicht van je werkgever en desinteresse in je werkzaamheden. Op langere termijn geeft dit voor veel mensen de aanleiding om op zoek te gaan naar een andere baan.

Ondergewaardeerd

Een blijk van waardering van collega’s of je manager in welke vorm dan ook, maakt je werk een stuk leuker en waardevoller. Het stimuleert mensen namelijk om hun best te doen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ontvang je amper complimentjes of krijg je bijvoorbeeld nooit een schouderklopje? Dan kan dat ervoor zorgen dat je je niet gezien voelt en je motivatie afneemt. En dan duurt het wel erg lang voordat het vrijdagmiddag is…

Alleen salaris telt nog

Wat er maandelijks op je bankrekening gestort wordt, is een belangrijk aspect voor vrijwel iedereen. Maar wat als het de enige motivatie is om ’s ochtends uit bed te komen? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar andere motiverende factoren in je baan. Zijn deze moeilijk te vinden of zelfs helemaal niet? Dan kan het zomaar eens tijd zijn voor iets nieuws.

Heb je alle 5 de aspecten overwogen en kom je tot de conclusie dat het echt tijd is? Neem dan contact met onze adviseurs op of bekijk onze vacatures.

Scoor een bonus!

Ken jij een collega, kennis of familielid die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen de techniek? Vind een door jou geïntroduceerde kandidaat een baan via MatchTalent Recruitment, dan ontvang jij € 750,- netto.

  1. Vul jouw gegevens in.
  2. Gegevens van degene die je wilt aanbrengen.
  3. Bevestig hier dat je toestemming van je vriend of vriendin hebt om zijn of haar persoonlijke gegevens door te geven.
  4. De kandidaat gaat een vast of tijdelijk dienstverband aan, via MachTalent Recruitment, en heeft de proeftijd succesvol doorlopen.
  5. Je ontvangt €750,- netto.

Scoor een bonus!

"*" geeft vereiste velden aan

Vul jouw eigen gegevens in

Naam*

Gegevens van degene die je wilt aandragen

Naam*
Ik heb toestemming om de gegevens van de kandidaat door te zetten*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.