Over MatchTalent
Recruitment

Over MatchTalent Recruitment

MatchTalent Recruitment is een carrière-adviesbureau met ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van gekwalificeerd technisch personeel voor vaste banen, maar ook voor tijdelijke invullingen bent u bij MachTalent Recruitment aan het juiste adres.

Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de technische dienstverlening, hebben wij een schat aan arbeidsmarktkennis opgedaan en een groot netwerk van technisch professionals opgebouwd. Hierdoor zijn wij in staat om u te voorzien van het juiste personeel, zowel qua kennis en kunde als ook cultural fit.

Missie

Verbinden van technisch talent is de kern van onze organisatie. Wij zorgen voor de beste match tussen jouw talent en onze opdrachtgevers.

Visie

Bij MatchTalent Recruitment staat het individu centraal. Wij geloven dat de mate waarin iemand werkgeluk ervaart, bepalend is voor de kwaliteit, persoonlijke drijfveren en intrinsieke motivatie. Met een persoonlijke, open en eerlijke manier van werken streven wij naar een duurzame en succesvolle dienstverlening. Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Succesverhalen

" Ik kan iedereen aanraden om via MatchTalent Recruitment een baan in de techniek te vinden! "

Ik ben MatchTalent Recruitment erg dankbaar! De begeleiding en het meedenken heb ik zeer positief ervaren. Zij hebben diverse sollicitatiegesprekken voor mij geregeld waardoor ik de juiste keuze kon maken. Vanaf het begin af aan had ik een goed en vertrouwd gevoel bij MatchTalent Recruitment en dat heeft zich bewezen door mij snel aan een nieuwe baan te helpen die voldoet aan mijn verwachtingen.

Nogmaals bedankt voor jullie inzet!

Martijn
Servicemonteur Intern Transport
Match_Talent_Recruitment-logo-01 (1)
" Er wordt goed gekeken naar je wensen en daar wordt een perfecte oplossing voor gezocht! "

Perfect geholpen bij het zoeken en vinden van een nieuwe uitdaging! Er wordt goed gekeken naar je wensen en daar wordt een perfecte oplossing voor gezocht. Zeer goede communicatie en je wordt goed ondersteund.
Bedankt voor jullie inzet en begeleiding!

Ralph
Servicemonteur
Match_Talent_Recruitment-logo-01 (1)
" Zeer positief en professioneel ervaren! "

Erg fijne ervaring met MatchTalent Recruitment. Vanaf  de begin gesprekken tot aan het plaatsen en de nazorg zeer positief en professioneel ervaren. Zeer persoonlijke aanpak.

Ik raad MatchTalent Recruitment daarom ook zeker aan bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging!

Bart
Servicemonteur Elektrische Installaties
Match_Talent_Recruitment-logo-01 (1)
" Nummer 1 aanbevolen firma van Nederland! "

MatchTalent levert snelle efficiënte service op maat als nummer 1 aanbevolen firma van Nederland.

Mark
Field Service Engineer
Match_Talent_Recruitment-logo-01 (1)
" Een hele andere aanpak dan andere wervingsbureaus "

MatchTalentRecruitment kent een hele andere aanpak dan andere wervingsbureaus. Er wordt echt gedacht vanuit de kandidaat, terwijl het normaliter andersom gaat. Al met al ben ik op een vriendelijke manier geholpen aan een nieuwe uitdaging die voldoet aan mijn wensen.

Danïel
Procesoperator
Match_Talent_Recruitment-logo-01 (1)
" Super goed geholpen met het vinden van een nieuwe uitdaging "

MatchTalent Recruitment heeft mij super goed geholpen met het vinden van een nieuwe uitdaging wat bij mijn wensen en behoeften aansluit. Ik beveel MatchTalent Recruitment zeer zeker aan!

Enis
Allround Monteur
Match_Talent_Recruitment-logo-01 (1)
" Een fijne organisatie die zich goed voor je inzet! "

Erg fijne organisatie die zich goed voor je inzet! Na het starten houden ze regelmatig contact met je over hoe het gaat en of je ergens tegenaan loopt. Ik kan MatchTalent Recruitment zeer zeker aanraden.

Ramazan
Field Service Engineer
Match_Talent_Recruitment-logo-01 (1)
" Beloftes worden waargemaakt! "

Communicatief sterk en vertrouwelijk recruitmentbureau dat weet van aanpakken. Beloftes worden waargemaakt en ze betrekken je overal bij.

Menno
Servicemonteur
Match_Talent_Recruitment-logo-01 (1)
" Super begeleiding, eerlijk en concreet! "

Super begeleiding, eerlijk concreet en komt hun afspraken na. MatchTalent Recruitment toont oprechte interesse in mensen en zijn erg behulpzaam. Ze zijn flexibel en bereikbaar in de avonduren. Ik zou MatchTalent Recruitment zeker aanraden!

Job
Servicemonteur
Match_Talent_Recruitment-logo-01 (1)
" Snelle en soepele samenwerking! "

Goede service, snelle en soepele samenwerking. De medewerkers van MatchTalent Recruitment weten echt wat bij je past!

Bowie
Field Service Technician
Match_Talent_Recruitment-logo-01 (1)
" MatchTalent Recruitment heeft me super geholpen! "

MatchTalent Recruitment heeft me super veel geholpen met het vinden naar een perfecte baan wat bij me past. Ze hebben een leuk team waar je met al je vragen terecht kan en komen altijd met een oplossing.

Furkan
Servicemonteur
Match_Talent_Recruitment-logo-01
" Super leuk team! "

Super leuk team, ze hebben mij snel geholpen aan een nieuwe baan.
Ook was er erg leuk contact met mij en ze bieden overal hulp voor als je vragen hebt, zelfs tot het maken van een nieuw CV.
10/10 👍🏻😁

Niels
Servicemonteur
Match_Talent_Recruitment-logo-01
" Keurig bedrijf! "

We hebben diverse gesprekken gehad en zelfs heeft meneer in zijn vakantie nog de moeite genomen om met mij tot een passende oplossing te komen.
Erg tevreden en zou MatchTalent Recruitment aanraden aan iedereen die onzeker is over zijn huidige baan en zoekt naar de juist baan.
Bedankt MatchTalent Recruitment!

Beau
Servicemonteur
Match_Talent_Recruitment-logo-01
" Geen poespas, geen mooie beloften, maar een directe, familiaire maar zeer professionele aanpak. "

Wat een verademing, een schitterend voorbeeld van hoe in deze tijd een recruitment mag, kan en eigenlijk zou moeten plaatsvinden. Geen poespas, geen mooie beloften, maar een directe, familiaire maar zeer professionele aanpak. Vooral de telefoontjes na afloop van elk gesprek met een potentiële werkgever met vragen om feedback met daaropvolgende acties hebben mij zeer aangenaam verrast. MatchTalent Recruitment dank voor jullie inzet en aandacht!

Huub
Servicemonteur
Match_Talent_Recruitment-logo-01
" Alles is bespreekbaar en er wordt echt naar je geluisterd, mogen vele andere een voorbeeld van nemen. "

Professionele en goede begeleiding. Komen hun afspraken na en luisteren naar wat jij graag wilt en waar je ambities liggen. Veel persoonlijk contact zodat ze jou echt kunnen helpen met hun expertise. Alles is bespreekbaar en er wordt echt naar je geluisterd, mogen vele andere een voorbeeld van nemen. Ik beveel MatchTalen Recruitment zeer zeker aan.

Kevin
Servicemonteur
Match_Talent_Recruitment-logo-01
" A day without laughter is a day wasted! Seize the day and enjoy every moment! "

In één woord beschreven:
Fantastisch!

Kwam met u in contact en er was gelijk een goede klik.
Na het een en ander besproken te hebben, kwam u gelijk met hele mooie uitdagingen die volgens mijn profiel er uitstekend bij paste!
Waaruit 1 blinker van werkgever is ontstaan en binnenkort mag gaan beginnen!

Vincent
Servicemonteur
Match_Talent_Recruitment-logo-01

Daarom MatchTalent Recruitment!